به گزارش خبرنگار مهر، کلیه دانشجویان می توانند در مدت تحصیل از بیمه درمانی مانند مقررات مربوط به کارکنان دولت استفاده کنند. 50 درصد این حق بیمه توسط دانشگاه و 50 درصد بقیه توسط صندوق رفاه دانشجویان برای حداکثر 20 درصد از دانشجویان واجد شرایط به عنوان وام ضروری پرداخت می شود که به میزان بدهی دانشجویان افزوده می شود.
حق سرانه بیمه خدمات درمانی برای افردا تحت تکفل (همسر و حداکثر 3 فرزند) بر اساس نرخ مصوب هیئت وزیران در همان سال ابلاغ می شود و عقد بیمه خدمات درمانی و اعتبار دفاتر بیمه، برای دانشجویان نیمسال اول تحصیلی از ابتدای مهرماه تا پایان شهریورماه سال بعد و برای دانشجویان نیمسال دوم تحصیلی از ابتدای فروردین ماه تا پایان اسفندماه همان سال به مدت یک سال خواهد بود.
مراکز مربوطه می توانند برای دانشجویان هر نیمسال حداکثر در دو نوبت دیگر علاوه بر قرارداد اولیه نسبت به معرفی دانشجویان هر نیمسال اقدام کنند.
دانشجویانی که تحت پوشش بیمه والدین قرار دارند در هنگام ثبت نام موظف به ارائه تصویر دفترچه بیمه خدمات درمانی خود هستند و دانشجویانی که در سن 25 سالگی از پوشش بیمه والدین خود خارج می شوند با ارائه مدارک مثبته، مجاز به ثبت نام در لیست متقاضی بیمه خدمات درمانی می شوند.
همچنین دانشجویان پرداخت کننده شهریه (نوبت دوم، پیام نور، غیرانتفاعی - غیر دولتی، جامع علمی کاربردی) مکلفند حق بیمه درمانی خود را تا 100 درصد پرداخت کنند.
دانشجویانی که موفق به اتمام دوره تحصیلی خود شده اند پس از فراغت از تحصیل موظف به پرداخت کل بدهی به حساب صندوق رفاه دانشجویان و یا اخذ دفترچه اقساط هستند.
نظر شما